Alternative Flooring
Dorpstraat 76
B-9890 Gavere - Semmerzake
+32 (0)9/362 08 36
infoREMOVE@alternativeflooringREMOVE.be

EXCELLENT SERVICES: Where we make THE DIFFERENCE!

PARTICULIER

U wenst een vloer aan te kopen en zelf te leggen.
Maak uw keuze op onze website en voeg de gewenste producten toe aan uw offertemandje. Bevestig uw aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een correct prijsbeeld voor de gevraagde materialen. Of maak een vrijblijvende afspraak in onze verkoopsruimte om uw keuze te maken.

Beschikt u over een plan of schets van de ruimte met de nodige afmetingen, breng dit gerust mee en tijdens uw bezoek ontvangt u direct een correcte offerte, zodat u een compleet beeld krijgt van de mogelijke kostprijs. Indien gewenst, komen wij ook aan huis met de nodige stalen om een definitieve opmeting te maken. Wij kijken steeds om u een complete service aan te bieden.

AANNEMER/PROMOTOR/SCHRIJNWERKER

U bent op zoek naar een betrouwbare partner voor de aanlevering van uw materialen?
Als erkend verdeler van Quick-Step producten kunnen wij u het complete gamma aanbieden aan héél interessante professionele voorwaarden. Verschillende vloeren en ondervloeren kunnen wij rechtstreeks uit stock leveren. Qua openningsuren bent u niet gebonden aan een vast schema. Bij ons wordt er steeds geladen of geleverd op afspraak.Zelf in de avond, zodat u uw dagtaak niet hoeft te onderbreken. Ook voor de keuze van de vloer kan u makkelijk uw eindkalnt doorsturen naar onze showroom. Daarkan hij ons vloerenaanbod ontdekken en (eventueel mits begeleiding) zijn keuze maken. Onze flexibiliteit zorgt ervoor dat al verschillende zelfstandige partners een jarenlange samenwerking met ons hebben opgebouwd. Waar wacht u nog op?

LEVERING AAN HUIS

U bent u niet in de mogelijkheid om uw vloer af te halen bij ons.
Geen probleem. Al de gewenste producten kunnen ook geleverd worden aan huis. Afhankelijk van de grootte van uw bestelling, wordt deze dienst u soms direct en gratis aangeboden. Levering aan huis is bij ons meer dan zomaar de materialen aan de deur plaatsen. Al onze leveringen gebeuren in eigen beheer waardoor wij steeds kunnen aanleveren op een onderling afgesproken dag en tijdstip. Of dit nu 's avonds is of in het weekend. Naast de grote stipheid die wij hiermee kunnen aanbieden, kunnen wij ook direct de werken met u overlopen en u het nodige professoneel advies bezorgen omtrent eventuele knelpunten, legrichting, installatietechnieken,...

START-UP service

Houdt u van een uitdaging, u wilt uw vloer zelf leggen.... Maar weet niet hoe te starten.
Dan zetten we u graag op weg met onze start-up service. Wij leveren uw gekozen product op de plaats van installatie en zetten wij u op weg om deze zelf te installeren. Eén van onze ervaren plaatsers blijft een vooraf afgesproken aantal uren aanwezig om u op gang te helpen en u de knepen van het vak te tonen. Nog niet voldoende? Dan helpen u graag de installatie correct opstarten en installeren wij samen de eerste meters.

VOCHTMETING

Wenst u zeker te weten dat de ondergrond droog genoeg is om te plaatsen?
Eén van de belangrijkste zaken alvorens u een houten vloer kan installeren is een ondergrond die voldoende droog is. Een te vochtige ondergrond kan er immers voor zorgen dat uw houten vloer gaat uitzetten, vervormen of zichzelf vernietigt. In de bouwsector bestaat een theoretische regel die zegt dat een cementgebonden ondergrond ongeveer 1cm per week uitdroogt. Echter is dit volledig afhankelijk van het type ondergrond, de voorziene ventilatie, het seizoen van het jaar en eventuele andere vochthoudende werken die tijdens de droogperiode worden uitgevoerd. Iedere fabrikant heeft voor zijn producten een bepaalde richtwaarde vermeld in zijn voorschriften. Deze worden steeds uitgedrukt in %CM en is afhankelijk van het type ondergrond, de aanwezigheid van vloerverwarming, enz. Om het vochtgehalte van de ondergrond te meten, heb je een speciale toestel nodig die het vochtgehalte gaat meten in %CM. Als particulier vraagt een eenmalige investering in zo'n toestel, een grote hap uit uw budget. Te meer je deze achterna meestal niet meer gebruikt. Daarom kan u beroep doen op ons om een correcte vochtmeting uit te voeren en zo te weten of u de vloer al mag plaatsen. Weer een service die ervoor zorgt dat u jarenlang kan genieten van uw perfecte droomvloer.

PROFESSIONELE INSTALLATIE

U laat het liever doen door een professional? Geen probleem, we zijn er voor u.
Door de jaren heen, beschikken wij over de nodige ervaring om uw vloer professioneel te plaatsen tegen een correcte prijs. Afhankelijk van de ouderdom en de aard van de ruimte, houden wij als geregistreerd aannemer direct rekening met het juiste BTW-tarief.

Elke werf wordt door ons persoonlijk opgevolgd tijdens de uitvoering. Door onze ervaring en doorgedreven opleidingen, garanderen wij u dat uw vloer en afwerking volgens de regels van de kunst geplaatst worden. Voor al uw projecten beschikken wij over de nodige vakkennis en personen om deze af te werken volgens uw wensen. Onze plaatsingtechnieken en skills zorgen ervoor dat u steeds een vloer heeft met een uiterst natuurlijke uitstraling. Hierbij respecteren wij de voorschriften die gelden voor de geplaatste producten, zodat u kan rekenen op de geldende fabrieksgarantie en jarenlang zal genieten van uw droomvloer. Qua planning, schikken wij ons naar de wensen van de klant, zodat u tijdig van de ruimte gebruik kan maken in uw vooropgesteld interieurconcept.

Voor de bespreking van de plaatsing, bieden wij verschillende mogelijkheden. U komt bij ons langs en kiest uw product. Beschikt u over een plan of schets van de ruimte met de nodige afmetingen, breng dit dan gerust mee en wij maken tijdens uw bezoek een eerste offerte op, zodat u een correct beeld krijgt van alle mogelijkheden. Eveneens legen wij een afspraak vast om samen met u de ruimtes te bekijken en zo een correct beeld te krijgen van de werken en van uw wensen. Heeft u al een model gekozen binnen ons aanbod, dan komen wij langs bij u met de nodige stalen en doen voor u de definitieve opmeting. In navolging van deze opmetingen, bezorgen wij u een vrijblijvende offerte voor de plaatsing van uw parket, laminaat of terras. Service staat bij ons centraal. Samen met u plannen wij de uitvoering van de werken. Op uw vraag, kunnen wij de altijd aanpassen achteraf. Stel dat u enige voorsprong of achterstand oploopt tijdens de uitvoering van voorafgaande werken, dan spelen wij hierop graag in met de nodige flexibiliteit, door de uitvoering te vervroegen of te verlaten volgens uw wensen.

Of u nu particulier bent, zelfstandige, architect, bouwpromotor, bouwbedrijf of grote projecten begeleidt, onze excellente service zorgt er steeds voor dat u een tevreden klant bent en blijft.

PARKETRENOVATIE

Is uw bestaand parket aan een opfrisbeurt toe? Wenst u een nieuw kleur te geven aan uw parket?

Dan hoeft u niet direct alles uit te breken of te vervangen.

Ook voor het schuren en heroliën van uw bestaand parket, kan u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw parket er terug als nieuw uitziet en dat u opnieuw jarenlang kan genieten van uw houten vloer.

BIJ ONS ONTVANGT U MEER DAN ENKEL EEN VLOER!

U merkt het zelf, wij staan graag tot uw dienst!

Wij laten u hieronder dan ook graag even meegenieten van enkele realisaties uit onze portefolio.

 • Uitwerking Schouw - De Haan
  Uitwerking Schouw - De Haan
 • Aansluiting op Tegelvloer - Zingem
  Aansluiting op Tegelvloer - Zingem
 • Quick-Step Lagune Merbau - Koksijde
  Quick-Step Lagune Merbau - Koksijde
 • Quick-Step Lagune Merbau - Koksijde
  Quick-Step Lagune Merbau - Koksijde
 • Quick-Step Largo Vintage Eik Wit - Baaigem
  Quick-Step Largo Vintage Eik Wit - Baaigem
 • Quick-Step Eik Wit Vernist - Puurs
  Quick-Step Eik Wit Vernist - Puurs
 • Quick-Step Vintage Eik Natuur
  Quick-Step Vintage Eik Natuur - Roeselare
 • Aqua-Step Kerselaar - Dikkelvenne
  Aqua-Step Kerselaar - Dikkelvenne
 • Quick-Step Classic Eik Wit Gebleekt - Zwijnaarde
  Quick-Step Classic Eik Wit Gebleekt- Zwijnaarde
 • LOC-Floor Eik Natuur Geborsteld - Gavere
  LOC-Floor Eik Natuur Geborsteld - Gavere
 • Eik Natuur Geolied Parket - Middelkerke
  Eik Natuur Geolied Parket - Middelkerke
 • Palazzo Eik Peper Wit Geolied - Baaigem
  Quick-Step Palazzo Eik Peper Wit Geolied - Baaigem
 • Inbouwdeurmat op maat
  Inbouwdeurmat op maat
 • Palazzo Eik Fossiel Mat - Brakel
  Quick-Step Palazzo Eik Fossiel Mat - Brakel
 • Palazzo Eik Puur Mat - Kluisbergen
  Quick-Step Palazzo Eik Puur Mat - Kluisbergen
 • Palazzo Wintereik - Sint Amandsberg
  Quick-Step Palazzo Wintereik - Sint-Amandsberg
 • Optiwood Innovato - Astene
  Optiwood Innovato - Astene
 • Padoek Terras - Gavere
  Padoek Terras - Gavere
 • Padoek Terras - Gavere
  Padoek Terras - Gavere
 • Optiwood Innovato - Gent
  Optiwood Innovato - Gent
 • Quick-Step Lagune Eiknatuur - Grimbergen
  Quick-Step Eiknatuur - Grimbergen
 • Quick-Step Castello - Gavere
  Quick-Step Castello - Gavere
 • Quick-Step Largo - Sint-Amandsberg

  Quick-Step Largo - Sint-Amandsberg

Quick-Step Master Installer

Alternative Flooring
Is erkend als
"Master Installer"
door

Quick-Step

Alternative Flooring Dorpstraat 76 B-9890 Gavere - Semmerzake +32 (0)9/362 08 36 info@alternativeflooring.be