Alternative Flooring
Dorpstraat 76
B-9890 Gavere - Semmerzake
+32 (0)9/362 08 36
infoREMOVE@alternativeflooringREMOVE.be
Quick-Step QS Livyn

Quick-Step Livyn

Quick-Step LIVYN is een kunststof vloer met de look van hout. Hierdoor kan u de voordelen van de opbouw combineren met de warme uitstraling van echt houten parket. Door het uitgebreid aanbod aan stijlen binnen dit gamma, geeft deze vloer zeker extra uitstraling aan ieder interieur. Deze vloeren zijn krasbestendig en stil, waardoor u een hoog loopcomfort ervaart. Door de PU-toplaag krijgen vlekken en vuil geen enkel kans om de vloer aan te tasten, terwijl deze door zijn opbouw in kunststof 100% watervast is. Quick-Step LIVYN is beperkt qua dikte waardoor het de ideale partner is bij renovatieprojecten met weinig opbouwruimte. LIVYN is opgebouwd uit 3 verschillende modellen, elk met hun eigen dikte en installatievoorwaarden:

GLUE is een 2,5mm dikke vinylvloer die volverlijmd dient geplaatst te worden. Door zijn flexibele eigenschap en heel dunne opbouw is een perfect vlakke ondergrond noodzakelijk. De basisvloer zal dus zeker altijd moeten ge√ęgaliseerd worden.

FLEX Click is een flexibele vinylvloer met een dikte van 4,5mm, voorzien van een handig clicksysteem. Deze vloer kan makkelijk zwevend geplaatst worden op een effen ondergrond. Ook voor deze flexibele vloer, geldt de eigenschap, hoe vlakker de ondergrond, hoe beter het resultaat. Voor deze stroken wordt daarnaast ook best gebruik gemaakt van de speciaal ontworpen LiVYN-ondervloer. Dez ondervloer is verkrijgbaar in 2 verschillende varianten. De basic ondervloer, perfect toepasbaar in alle ruimtes waar geen zonlicht aan vloer kan. Van zodra de vloer vrijgesteld wordt aan direct zonlicht is het aan te raden op de Sunheat ondervloer te gebruiken. Deze ondervloer zorgt ervoor dat eventuele cumulering van warmte in de vloer wordt vermeden. Deze ondervloer is 1mm tot 1,5mm dik, egaliseert kleine oneffenheden en is specifiek ontworpen voor deze zwevende vloeren.

Als laatste zijn er de RIGIDe-planken. Door hun stijvere opbouw hoeven deze heel wat minder ondergrondvoorbereiding dan de flexibele varianten. Deze vloeren kunnen dan ook makkelijk geplaatst op een ondergrond die geschikt is voor laminaat. Echter heeft u wel het geluidscomfort en aangenaam gevoel van een vinylvloer.

FLEX Balance Click Plus

FLEX Balance Click Plus
Extra duurzame planken in vinyl met vier afgeschuinde zijden

FLEX Balance Glue Plus

FLEX Balance Glue Plus
Extra duurzame planken in invyl voor gelijmde plaatsing

FLEX Ambient Click Plus

FLEX Ambient Click Plus
Extra duurzame tegel in vinyl met vier afgeschuinde zijden

FLEX Ambient Glue Plus

FLEX Ambient Glue Plus
Extra duurzame tegel in vinyl voor gelijmde plaatsing

FLEX Pulse Click Plus

FLEX Pulse Click Plus
Extra slijtvaste, brede en lange vinylplank

FLEX Pulse Glue Plus

FLEX Pulse Glue Plus
Extra slijtvaste, brede en lange vinylplank voor volverlijmde plaatsing