Alternative Flooring
Dorpstraat 76
B-9890 Gavere - Semmerzake
+32 (0)9/362 08 36
infoREMOVE@alternativeflooringREMOVE.beQuick-Step Quick-Step Laminaat

Quick-Step Laminaat

Quick-Step Laminaat is het meest gerenomeerde Belgische merk, gekenmerkt door zijn uitgebreid gamma. Iedere Quick-Step vloer is steeds voorzien van de Scratch-Guard toplaag waardoor deze laminaat tot 10x krasbestendiger is dan andere bekende merken op de markt. Constante innovatie en ijzersterke kwaliteitscontrole tijdens de productie, zorgen ervoor dat u met Quick-Step laminaat echt vakmanschap in huis haalt. Binnen het uitgebreide gamma, elk met zijn typerend karakter, vindt u zeker de ideale vloer die de stijl en de warmte van uw interieur onderstreept.

Capture

Capture
Super waarheidsgetrouwe brede planken

Impressive

Impressive
Lange en brede waterafstotende planken met voegen

Majestic

Majestic
Extra Lange en Extra Brede Planken, ook geschikt voor badkamers

Eligna

Eligna
Mooie plankenvloeren zonder v-groef

Classic

Classic
Traditionele laminaatvloeren zonder v-groef

Creo

Creo
Moderne laminaatvloeren zonder v-groef

Impressive Patterns

Impressive Patterns
Speciale Motieven met dubbel legpatroon

Largo

Largo
Lange en brede planken met groef

Impressive Ultra

Impressive Ultra
Lange, brede en extra dikke waterafstotende planken met voegen

Toebehoren

Quick-Step Toebehoren
Afwerking tot in de perfectie


Quick-Step Quick-Step Parket

Quick-Step Parket

Quick-Step Parket is een samengesteld parket dat zowel verlijmd als zwevend kan geplaatst worden. Aangezien hout sterk beinvloed wordt door temperatuur- en vochtschommelingen, is het essentieel dat de verschillende lagen van de planken perfect op elkaar afgestemd zijn. De zorgvuldige selectie van de grondstoffen, de uitstekende materiaalkennis en een perfecte beheersing van het productieproces, waarborgen op elk moment de stabiliteit en de duurzaamheid van uw parketvloer. Voor de kern van dit parket werd door Quick-Step gekozen voor een Spruce-kern. Door gebruik te maken van een kruislingse opbouw wordt ervoor gezorgd dat uw parket alle belastingen en spanning absorbeert en de stabilteit verzekerd is in alle omstandigheden. Voor de Cascade, Compact en Intenso doet Quick-Step beroep op zijn jarenlange ervaring en gebruikt voor deze modellen een HDF-kern. Om het installatiegemak te garanderen, heeft Quick-Step het unieke Uniclic Multifit Montagesysteem ontworpen en aangebracht op de meeste modellen. Binnen de parketvloeren maakt Quick-Step het verschil met zijn concurrenten door een doorgedreven verfijning van de topafwerking. Zo zijn alle geoliëde vloer voorzien van Edge Protect, waardoor de kopse kanten van uw parket nooit donkerkleuren door vervuiling. Voor de verniste varianten, werd de bescherming doorgetrokken over het volledige oppervlak, waardoor ook daar vuil geen kans krijgt.  Op de Quick-Step Cascade reeks is zelf een volledige waterafstotende afwerking voorzien, zodat je deze ook in een badkamer kan en mag plaatsen. Kortom een top parket met een superhandig clicksysteem voor een makkelijke plaatsing, zowel zwevend als verlijmd en een topafwerking voor jarenlang plezier.

Cascada

Cascada
Quick-Step Cascada Waterbestendige Brede Lange Planken

Massimo

Massimo
Quick-Step Massimo
Extra Lange en Extra Brede planken

Imperio

Imperio
Quick-Step Imperio
Extra Lange en brede planken met authentieke look

Disegno

Disegno
Quick-Step Disegno Visgraat Parket

Palazzo

Palazzo
Quick-Step Palazzo
Lange Brede Planken met V-groefje op de 2 zijden, Vernist of Geolied, Verouderd, Verweerd

Intenso

Intenso
Quick-Step Intenso
Chevron: Hongaarse Punt met variabele breedte in lamellen

Compact

Compact
Quick-Step Compact
Elegante planken met 1 planksmotief of Grote Brede Planken met 3-planks motief

Variano

Variano
Quick-Step Variano
Lange planken met meerstripsmotief in verschillende bredes en uitgesproken geleefd karakter

Toebehoren

Quick-Step Toebehoren
Afwerking tot in de perfectie


Quick-Step

Quick-Step Alpha Vinyl

Quick-Step AlphaVinyl is een kunststof vloer met de look van hout. Hierdoor kan u de voordelen van de opbouw combineren met de warme uitstraling van echt houten parket. Door het uitgebreid aanbod aan stijlen binnen dit gamma, geeft deze vloer zeker extra uitstraling aan ieder interieur. Deze vloeren zijn krasbestendig en stil, waardoor u een hoog loopcomfort ervaart. Door de PU-toplaag krijgen vlekken en vuil geen enkel kans om de vloer aan te tasten, terwijl deze door zijn opbouw in kunststof 100% watervast is. Quick-Step AlphaVinyl is beperkt qua dikte waardoor het de ideale partner is bij renovatieprojecten met weinig opbouwruimte. Deze vloeren zijn beschikbaar in verschillende modellen, elk met hun eigen dikte en met geïntegreerde ondervloer.

ALPHA Vinyl is de referentie binnen de RIGIDe-vinylvloeren. Door hun stijvere opbouw hoeven deze heel wat minder ondergrondvoorbereiding dan de flexibele vinylvloeren. Deze vloeren kunnen dan ook makkelijk geplaatst op een ondergrond die geschikt is voor laminaat. Echter heeft u wel het geluidscomfort en aangenaam gevoel van een vinylvloer. Met de komst van de AlphaVinyl is deze rigide vinylvloer 100% waterbestendig, voorzien van de Hydroseal-techniek van de laminaat en werd de V-groef tussen de planken nog subtieler en waarheidsgetrouwer.

Alpha Vinyl BLOOM

Alpha Vinyl BLOOM
Lange, brede rigide vinylplanken die 100% waterbestendig zijn

Alpha Vinyl BLOS

Alpha Vinyl BLOS
Rigide Vinylvloer met klassiek plankenformaat met aangehechte ondervloer

Alpha Vinyl ORO

Alpha Vinyl ORO
Rigide Vinylvloer in tegelformaat met aangehechte ondervloer

Alpha Vinyl ILLUME

Alpha Vinyl ILLUME
Rigide Vinylvloer in Groot Tegelformaat met geïntegreerde ondervloer