Alternative Flooring
Dorpstraat 76
B-9890 Gavere - Semmerzake
+32 (0)9/362 08 36
infoREMOVE@alternativeflooringREMOVE.beQuick-Step Quick-Step Livyn

Quick-Step Vinyl

Quick-Step Vinyl is een kunststof vloer met de look van hout. Hierdoor kan u de voordelen van de opbouw combineren met de warme uitstraling van echt houten parket. Door het uitgebreid aanbod aan stijlen binnen dit gamma, geeft deze vloer zeker extra uitstraling aan ieder interieur. Deze vloeren zijn krasbestendig en stil, waardoor u een hoog loopcomfort ervaart. Door de PU-toplaag krijgen vlekken en vuil geen enkel kans om de vloer aan te tasten, terwijl deze door zijn opbouw in kunststof 100% watervast is. Quick-Step Vinyl is beperkt qua dikte waardoor het de ideale partner is bij renovatieprojecten met weinig opbouwruimte. Deze vloeren zijn beschikbaar in 3 verschillende varianten, elk met hun eigen dikte en installatievoorwaarden:

FLEX GLUE is een 2,5mm dikke vinylvloer die volverlijmd dient geplaatst te worden. Door zijn flexibele eigenschap en heel dunne opbouw is een perfect vlakke ondergrond noodzakelijk. De basisvloer zal dus zeker altijd moeten geëgaliseerd worden.

FLEX Click is een flexibele vinylvloer met een dikte van 4,5mm, voorzien van een handig clicksysteem. Deze vloer kan makkelijk zwevend geplaatst worden op een effen ondergrond. Ook voor deze flexibele vloer, geldt de eigenschap, hoe vlakker de ondergrond, hoe beter het resultaat. Voor deze stroken wordt daarnaast ook best gebruik gemaakt van de speciaal ontworpen ondervloer. Dez ondervloer is verkrijgbaar in 3 verschillende varianten. De Comfort ondervloer, perfect toepasbaar in alle ruimtes waar geen zonlicht aan vloer kan. Van zodra de vloer vrijgesteld wordt aan direct zonlicht is het aan te raden op de Heat ondervloer te gebruiken. Deze ondervloer zorgt ervoor dat eventuele cumulering van warmte in de vloer wordt vermeden. Deze ondervloer is 1mm tot 1,5mm dik, egaliseert kleine oneffenheden en is specifiek ontworpen voor deze zwevende vloeren. Als laatste ondervloerkeuze is er de Transit ondervloer. Deze is speciaal ontwikkeld om geluidsoverdracht naar de ruimtes eronder te beperken. Ideaal dus voor appartementtoepassingen.

ALPHAVinyl is de referentie binnen de RIGIDe-vinylvloeren. Door hun stijvere opbouw hoeven deze heel wat minder ondergrondvoorbereiding dan de flexibele varianten. Deze vloeren kunnen dan ook makkelijk geplaatst op een ondergrond die geschikt is voor laminaat. Echter heeft u wel het geluidscomfort en aangenaam gevoel van een vinylvloer. Met de komst van de AlphaVinyl is deze rigide variant nu 100% waterbestendig, voorzien van de Hydroseal-techniek van de laminaat en werd de V-groef tussen de planken nog subtieler en waarheidsgetrouwer.

Alpha Vinyl Medium Planks

Alpha Vinyl Medium Planks
Lange, brede rigide vinylplanken die 100% waterbestendig zijn

Alpha Vinyl Small Planks

Alpha Vinyl Small Planks
Rigide Vinylvloer met klassiek plankenformaat

Alpha Vinyl Tiles

Alpha Vinyl Tiles
Rigide Vinylvloer in tegelformaat

FLEX Balance Click Plus

FLEX Balance Click Plus
Extra duurzame planken in vinyl met vier afgeschuinde zijden

FLEX Balance Glue Plus

FLEX Balance Glue Plus
Extra duurzame planken in invyl voor gelijmde plaatsing

FLEX Ambient Click Plus

FLEX Ambient Click Plus
Extra duurzame tegel in vinyl met vier afgeschuinde zijden

FLEX Ambient Glue Plus

FLEX Ambient Glue Plus
Extra duurzame tegel in vinyl voor gelijmde plaatsing

FLEX Pulse Click Plus

FLEX Pulse Click Plus
Extra slijtvaste, brede en lange vinylplank

FLEX Pulse Glue Plus

FLEX Pulse Glue Plus
Extra slijtvaste, brede en lange vinylplank voor volverlijmde plaatsing


Quick-Step Quick-Step Laminaat

Quick-Step Laminaat

Quick-Step Laminaat is het meest gerenomeerde Belgische merk, gekenmerkt door zijn uitgebreid gamma. Iedere Quick-Step vloer is steeds voorzien van de Scratch-Guard toplaag waardoor deze laminaat tot 10x krasbestendiger is dan andere bekende merken op de markt. Constante innovatie en ijzersterke kwaliteitscontrole tijdens de productie, zorgen ervoor dat u met Quick-Step laminaat echt vakmanschap in huis haalt. Binnen het uitgebreide gamma, elk met zijn typerend karakter, vindt u zeker de ideale vloer die de stijl en de warmte van uw interieur onderstreept.

Impressive

Impressive
Lange en brede waterafstotende planken met voegen

Signature

Signature
Super waarheidsgetrouwe brede planken

Majestic

Majestic
Extra Lange en Extra Brede Planken, ook geschikt voor badkamers

Eligna

Eligna
Mooie plankenvloeren zonder v-groef

Classic

Classic
Traditionele laminaatvloeren zonder v-groef

Creo

Creo
Moderne laminaatvloeren zonder v-groef

Exquisa

Exquisa
Populaire tegeldessins met een tactiele oppervlaktestructuur

Impressive Patterns

Impressive Patterns
Speciale Motieven met dubbel legpatroon

Largo

Largo
Lange en brede planken met groef

Impressive Ultra

Impressive Ultra
Lange, brede en extra dikke waterafstotende planken met voegen

Arte

Arte
Prachtige grote tegels met subtiele v-groeven

Toebehoren

Quick-Step Toebehoren
Afwerking tot in de perfectie


Quick-Step Quick-Step Parket

Quick-Step Parket

Quick-Step Parket is een samengesteld parket dat zowel verlijmd als zwevend kan geplaatst worden. Aangezien hout sterk beinvloed wordt door temperatuur- en vochtschommelingen, is het essentieel dat de verschillende lagen van de planken perfect op elkaar afgestemd zijn. De zorgvuldige selectie van de grondstoffen, de uitstekende materiaalkennis en een perfecte beheersing van het productieproces, waarborgen op elk moment de stabiliteit en de duurzaamheid van uw parketvloer. Voor de kern van dit parket werd voor de Quick-Step Palazzo, Castello en Villa gekozen voor een Spruce-kern. Door gebruik te maken van een kruislingse opbouw wordt ervoor gezorgd dat uw parket alle belastingen en spanning absorbeert en de stabilteit verzekerd is in alle omstandigheden. Voor de Compact en Intenso doet Quick-Step beroep op zijn jarenlange ervaring en gebruikt voor dit model een HDF-kern. Om het installatiegemak te garanderen, heeft Quick-Step het unieke Uniclic Multifit Montagesysteem ontworpen en aangebracht op de meeste modellen. Binnen de parketvloeren maakt Quick-Step het verschil met zijn concurrenten door een doorgedreven verfijning van de topafwerking. Zo zijn alle geoliëde vloer voorzien van Edge Protect, waardoor de kopse kanten van uw parket nooit donkerkleuren door vervuiling. Voor de verniste varianten, werd de bescherming doorgetrokken over het volledige oppervlak, waardoor ook daar vuil geen kans krijgt. Kortom een top parket met een superhandig clicksysteem voor een makkelijke plaatsing, zowel zwevend als verlijmd en een topafwerking voor jarenlang plezier.

Castello

Castello
Quick-Step Castello
Elegante Lange Planken met V-groefje op de 2 zijden in Verniste of Geoliede Afwerking

Compact

Compact
Quick-Step Compact
Elegante planken met 1 planksmotief of Grote Brede Planken met 3-planks motief

Imperio

Imperio
Quick-Step Imperio
Extra Lange en brede planken met authentieke look

Palazzo

Palazzo
Quick-Step Palazzo
Lange Brede Planken met V-groefje op de 2 zijden, Vernist of Geolied, Verouderd, Verweerd

Variano

Variano
Quick-Step Variano
Lange planken met meerstripsmotief in verschillende bredes en uitgesproken geleefd karakter

Intenso

Intenso
Quick-Step Intenso
Chevron: Hongaarse Punt met variabele breedte in lamellen

Massimo

Massimo
Quick-Step Massimo
Extra Lange en Extra Brede planken

Toebehoren

Quick-Step Toebehoren
Afwerking tot in de perfectie