Alternative Flooring
Dorpstraat 76
B-9890 Gavere - Semmerzake
+32 (0)9/362 08 36
infoREMOVE@alternativeflooringREMOVE.be
Quick-Step QS Livyn

Quick-Step Livyn

Quick-Step LIVYN is een kunststof vloer met de look van hout. Hierdoor kan u de voordelen van de opbouw combineren met de warme uitstraling van echt houten parket. Door het uitgebreid aanbod aan stijlen binnen dit gamma, geeft deze vloer zeker extra uitstraling aan ieder interieur. Deze vloeren zijn krasbestendig en stil, waardoor u een hoog loopcomfort ervaart. Door de PU-toplaag krijgen vlekken en vuil geen enkel kans om de vloer aan te tasten, terwijl deze door zijn opbouw in kunststof 100% watervast is. Quick-Step LIVYN is beperkt qua dikte waardoor het de ideale partner is bij renovatieprojecten met weinig opbouwruimte. LIVYN is opgebouwd uit 3 verschillende modellen, elk met hun eigen dikte en installatievoorwaarden:

GLUE is een 2,5mm dikke vinylvloer die volverlijmd dient geplaatst te worden. Door zijn flexibele eigenschap en heel dunne opbouw is een perfect vlakke ondergrond noodzakelijk. De basisvloer zal dus zeker altijd moeten ge√ęgaliseerd worden.

FLEX Click is een flexibele vinylvloer met een dikte van 4,5mm, voorzien van een handig clicksysteem. Deze vloer kan makkelijk zwevend geplaatst worden op een effen ondergrond. Ook voor deze flexibele vloer, geldt de eigenschap, hoe vlakker de ondergrond, hoe beter het resultaat. Voor deze stroken wordt daarnaast ook best gebruik gemaakt van de speciaal ontworpen LiVYN-ondervloer. Dez ondervloer is verkrijgbaar in 2 verschillende varianten. De basic ondervloer, perfect toepasbaar in alle ruimtes waar geen zonlicht aan vloer kan. Van zodra de vloer vrijgesteld wordt aan direct zonlicht is het aan te raden op de Sunheat ondervloer te gebruiken. Deze ondervloer zorgt ervoor dat eventuele cumulering van warmte in de vloer wordt vermeden. Deze ondervloer is 1mm tot 1,5mm dik, egaliseert kleine oneffenheden en is specifiek ontworpen voor deze zwevende vloeren.

Als laatste zijn er de RIGIDe-planken. Door hun stijvere opbouw hoeven deze heel wat minder ondergrondvoorbereiding dan de flexibele varianten. Deze vloeren kunnen dan ook makkelijk geplaatst op een ondergrond die geschikt is voor laminaat. Echter heeft u wel het geluidscomfort en aangenaam gevoel van een vinylvloer.

Quick-Step QS Laminaat

Quick-Step Laminaat

Quick-Step Laminaat is het meest gerenomeerde Belgische merk, gekenmerkt door zijn uitgebreid gamma. Iedere Quick-Step vloer is steeds voorzien van de Scratch-Guard toplaag waardoor deze laminaat tot 10x krasbestendiger is dan andere bekende merken op de markt. Constante innovatie en ijzersterke kwaliteitscontrole tijdens de productie, zorgen ervoor dat u met Quick-Step laminaat echt vakmanschap in huis haalt. Binnen het uitgebreide gamma, elk met zijn typerend karakter, vindt u zeker de ideale vloer die de stijl en de warmte van uw interieur onderstreept.

 • Creo

  Creo
  Moderne laminaatvloeren zonder v-groef
 • Classic

  Classic
  Traditionele laminaatvloeren zonder v-groef
 • Eligna

  Eligna
  Mooie plankenvloeren zonder v-groef
 • Eligna Wide

  Eligna Wide
  Extra brede plankenvloeren zonder v-groef
 • Impressive

  Impressive
  Lange en brede waterafstotende planken met voegen
 • Impressive Patterns

  Impressive Patterns
  Speciale Motieven met dubbel legpatroon
 • Elite

  Elite
  Plankenvloeren met subtiele randafwerking
 • Exquisa

  Exquisa
  Populaire tegeldessins met een tactiele oppervlaktestructuur
 • Largo

  Largo
  Lange en brede planken met groef
 • Signature

  Signature
  Super waarheidsgetrouwe brede planken
 • Majestic

  Majestic
  Extra Lange en Extra Brede Planken, ook geschikt voor badkamers
 • Impressive Ultra

  Impressive Ultra
  Lange, brede en extra dikke waterafstotende planken met voegen
 • Arte

  Arte
  Prachtige grote tegels met subtiele v-groeven
 • Toebehoren

  Quick-Step Toebehoren
  Afwerking tot in de perfectie
Quick-Step QS Parket

Quick-Step Parket

Quick-Step Parket is samengesteld parket dat zowel verlijmd als zwevend kan geplaatst worden. Aangezien hout sterk beinvloed wordt door temperatuur- en vochtschommelingen, is het essentieel dat de verschillende lagen van de planken perfect op elkaar afgestemd zijn. De zorgvuldige selectie van de grondstoffen, de uitstekende materiaalkennis en perfecte beheersing van het productieproces, waarborgen op elk moment de stabiliteit en de duurzaamheid van uw parketvloer. Voor de productie van de Quick-Step Imperio, Palazzo, Castello, Variano en Villa wordt gebruik gemaakt van een uiterst gestabisileerde kern in sparrenhout. De kern absorbeert alle belastingen en spanningen, zodat de stabilteit van uw parket verzekerd in alle omstandigheden. Voor de Compact, beroept Quick-Step zich op zijn jarenlange ervaring met HDF-kernen. Om het installatiegemak te garanderen, heeft Quick-Step het unieke Uniclic Multifit Montagesysteem ontworpen en aangebracht op alle modellen. Klik op onderstaand logo en ontdek dit unieke plaatsingsysteem.

 • Castello

  Castello
  Quick-Step Castello
  Elegante Lange Planken met V-groefje op de 2 zijden in Verniste of Geoliede Afwerking
 • Compact

  Compact
  Quick-Step Compact
  Elegante planken met 1 planksmotief of Grote Brede Planken met 3-planks motief
 • Imperio

  Imperio
  Quick-Step Imperio
  Extra Lange en brede planken met authentieke look
 • Palazzo

  Palazzo
  Quick-Step Palazzo
  Lange Brede Planken met V-groefje op de 2 zijden, Vernist of Geolied, Verouderd, Verweerd
 • Variano

  Variano
  Quick-Step Variano
  Lange planken met meerstripsmotief in verschillende bredes en uitgesproken geleefd karakter
 • Intenso

  Intenso
  Quick-Step Intenso
  Chevron: Hongaarse Punt met variabele breedte in lamellen
 • Massimo

  Massimo
  Quick-Step Massimo
  Extra Lange en Extra Brede planken
 • Toebehoren

  Quick-Step Toebehoren
  Afwerking tot in de perfecties