Alternative Flooring
Dorpstraat 76
B-9890 Gavere - Semmerzake
+32 (0)9/362 08 36
infoREMOVE@alternativeflooringREMOVE.be

Alternative Flooring

Alternative Flooring verkoopt, levert en plaatst al meer dan 10 jaar parket, fineerparket, laminaat, vinylstroken en houten terrassen.
Door onze ervaring binnen deze markt, hebben wij voor u een selectie gemaakt van de meest kwalitatieve producten.
Zo stellen wij u graag de laminaatvloeren voor van Quick-Step en Loc-Floor. Bent u op zoek naar een betaalbare houten vloer, bekijk dan zeker eens de fineerparket van Par-Ky. Of wenst u liever een parketvloer, dan stellen wij u graag het parket voor van Quick-Step en Lamett.
Voor de houten terrassen geven wij dan weer de voorkeur aan de composiet terrassen van Opti-Wood of hardhout zoals Ipé of Padouk.

Op onze website vindt u een overzicht van deze merken, waarin u vlot kan selecteren en een offerte aanvragen.
Naast de vloeren, kan u ook makkelijk alle afwerkings- en installatieproducten zoals ondervloer, plinten, profielen en lijmen toevoegen aan uw offerte. Zelfs de juiste onderhoudsproducten voor iedere vloer worden vermeld.
Verder kan u direct de keuze maken voor levering, plaatsing of opstartservice. Wij leveren zowel in onze eigen regio als ver daarbuiten en dit steeds met dezelfde stipheid en uitgebreide service. De opstartservice maakt het mogelijk om zelf laminaat of parket te leggen/plaatsen met de nodige ondersteuning door ons.
Zowel bij nieuwbouw als renovatie is een goeie start immers de basis voor een mooi eindresultaat.

Soms is het makkelijker om een product te kiezen via kleur of prijs. Hiervoor hebben wij bij Alternative Flooring voor u onze handige vloerzoeker ontwikkeld, welke u vindt via vloer zoeken. Zo krijgt u nog sneller een overzicht van ons aanbod, kan u uw voorkeur selecteren en doorklikken naar uw gewenst product.

Wenst u bepaalde producten in het echt te zien, dan kan u na afspraak terecht in de toonzaal van Alternative Flooring te Semmerzake, deelgemeente van Gavere. Centraal gelegen in Oost-Vlaanderen op ongeveer een tiental kilometer van Gent. Vanuit onze buurtgemeente zoals Eke, De Pinte, Nazareth, Merelbeke, Zingem en Zwalm, vlot bereikbaar via de lokale wegen.
Komt u van iets verder? Via de autosnelweg en de N60 Gent - Oudernaarde, zijn wij vlot bereikbaar.
In onze toonzaal kan je steeds een 30-tal geplaatste vloeren bewonderen om zo een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden en modellen. Een afspraak maken kan via ons contactformulier of telefonisch. Wenst u een nog persoonlijkere aanpak van uw concreet project, dan kunnen wij ook ter plaatse komen en brengen we de gewenste stalen mee.

Wenst u een parket op maat?
Ook dan kan u bij ons terecht. U kies zelf de dikte, de breedte en de topbewerkingen van uw parket. Door de samenwerking met een Belgische fabrikant kunnen wij zo volledig mogelijk op uw wensen inspelen. Door het groot aantal mogelijkheden binnen dit aanbod, staan deze niet op onze website vermeld.

Nieuw in ons aanbod is ReadyFit. Door gebruik te maken van onze ReadyFit service, legt u uw Quick-Step laminaatvloer of Quick-Step Rigid vinylvloer in 1-2-3.
1) Onze ervaren opmeter/installateur komt bij u langs met onze 3D-scanner, meet de ruimte(s) gedetailleerd op en overloopt met u de gewenste afwerkingen.
2) Aan de hand van deze opmeting, verzagen wij uw vloer tot op de millimeter juist. Vervolgens leveren wij uw vloer samen met een duidelijk installatieplan bij u aan huis.
3) Het enige wat u nog moet doen is de vloer in elkaar klikken. Indien gewenst, nemen wij zelf de installatie voor onze rekening.

Door alles vooraf op maat te zagen, plaats u de vloer dubbel zo snel en zonder fouten, heeft u geen last van stof of lawaai en hoeft u ook niet te investeren in dure machines. Uw vloer ligt er in 1-2-3.
Wenst u een opmeting bij u thuis, contacteer ons voor meer info of maak een afspraak via ons contactformulier.

Sinds kort hebben wij ook onze eigen Quick-Step webshop. Deze webshop is exclusief voorbehouden aan alle Quick-Step producten. Langs deze weg kan u uw droomvloer in enkele klikken online bestellen. Surf naar onze Quick-Step webshop.

Heeft u meer specifiekere vragen betreffende een van onze producten van Quick-Step, Loc-Floor, Lamett, Par-Ky, Opti-Wood of een terras in Hardhout of over een bestaande installatie, dan kan u Alternative Flooring vlot contacteren via het contactformulier.

We wensen u een aangenaam bezoek aan onze website en hopen u in de nabije toekomst van dienst te mogen zijn met onze kwalitatieve producten en uitgebreide service.Het Alternative Flooring team