Alternative Flooring
Dorpstraat 76
B-9890 Gavere - Semmerzake
+32 (0)9/362 08 36
infoREMOVE@alternativeflooringREMOVE.be

Ons aanbod waterbestendige laminaat

Ten opzichte van de klassieke laminaten, onderscheiden deze soorten zich door hun watervastheid. Ofwel wordt deze waterbestendigheid verkregen door het materiaal waaruit deze vervaardigd zijn, ofwel door een speciale plaatsingstechniek met enkele extra benodigdheden. Door beide technieken, kunnen deze vloeren makkelijk geplaatst worden in een vochtige ruimte zoals de badkamer, zonder dat u enige schrik dient te hebben voor vervorming door insijpelend water.

AquaStep

Aqua-Step

Is een klasse 32 laminaat die vervaardigd is uit PVC. De opbouw van deze laminaatsoort is dezelfde als een klassieke laminaat, maar de tussenlaag in HDF werd vervangen door een PVC laag. Hierdoor wordt deze laminaat compleet waterbestendig. De mogelijke negatieve kanten van deze vervanging door PVC, zijn dan weer opgevangen door het aanbrengen van luchtkamers in de panelen. Hierdoor wordt het geluid gedempt en de lucht geïsoleerd en merk je niet eens dat je op een PVC-vloer loopt. Het gamma omvat 3 verschillende structuren en 4 modellen.

Bekijk hier het gamma

Quick-Step

Quick-Step

Quick-Step beschikt ook over 4 gamma's die geschikt zijn vochtige ruimtes. Quick-Step Eligna, Quick-Step Impressive en Quick-Step Impressive Ultra en Quick-Step Majestic hebben een unieke waterafstotende 'HydroSeal' coating waardoor ze waterbestendig zijn.

Bekijk hier het gamma