Alternative Flooring
Dorpstraat 76
B-9890 Gavere - Semmerzake
+32 (0)9/362 08 36
infoREMOVE@alternativeflooringREMOVE.be

OPPORTUNITIES

OPPORTUNITIES
Wenst u deel uit te maken van ons team?. Wil jij samen met ons het verschil maken? Reageer dan via de link onderaan de berichten.

EXTRA PLAATSER LAMINAAT-, PARKETVLOEREN en HOUTEN TERRASSEN

Door onze constante groei, zijn wij op zoek naar extra plaatsers voor de installatie van laminaat- en parketvloeren.

Onze werven bevinden zich hoofdzakelijk in Oost- en West-Vlaanderen.

Zowel nieuwbouw als renovatie. Uitzonderlijk kunnen er ook werven zijn in andere regio's.

Hiervoor zijn we op zoek naar mensen met één van de volgende profielen:

  • ZELFSTANDIG AANNEMER GESPECIALISEERD IN HOUTBEWERKING/VERWERKING die bereid is werken in onderaanneming uit te voeren, volgens vooraf afgesproken kwaliteits- en installatierichtlijnen zoals voorgeschreven door de fabrikanten, rekening houdend met de eisen van de klant en kunnen voorzien in de vooropgestelde afwerking zoals besproken met de klant.
  • ZELFSTANDIGE IN BIJBEROEP: met interesse in het plaatsen van houten vloeren en terrassen, voor ondersteuning op de werf.  U wordt op de werf aangestuurd door mensen van ons bestaand team met oog op het vakkundig plaatsen en afwerken van het project. Afhankelijk van prestaties en interesse met mogelijkheid tot doorgroeien tot één van onze vaste partners die de eindverantwoordelijkheid van de toegewezen werf op zich neemt.
  • GEMOTIVEERDE MENSEN DIE OP ZOEK ZIJN NAAR EEN LEUKE BIJVERDIENSTE: die naast hun vast inkomen bereid zijn extra ondersteuning te bieden bij het realiseren van onze projecten. Interesse om hiervoor een zelfstandige activiteit (in bijberoep) op te starten, is een overtuigend pluspunt. Uren en beschikbaarheid bespreekbaar en in onderling overleg. Ervaring niet vereist. Opleiding voorzien op de werf door ons huidig installatieteam.

Om onze verdere groei te ondersteunen, zijn wij voor deze profielen op zoek naar gemotiveerde mensen met een langetermijnvisie en de nodige flexibiliteit en loyaliteit, die onze klanten hoog in het vaandel dragen en bereid zijn om hoofdzakelijk op zaterdag  in te springen bij ons.

Uiteraard voorzien wij hierin het noodzakelijke evenwicht met het prijvé-leven of andere activiteiten.