Alternative Flooring
Dorpstraat 76
B-9890 Gavere - Semmerzake
+32 (0)9/362 08 36
infoREMOVE@alternativeflooringREMOVE.be

Alternative Flooring

Alternative Flooring verkoopt, levert en plaatst al meer dan 15 jaar parket, fineerparket, laminaat, vinylstroken en houten terrassen.
Door onze ervaring binnen deze markt, hebben wij voor u een selectie gemaakt van de meest kwalitatieve producten.
Zo stellen wij u graag de laminaatvloeren voor van Quick-Step en Loc-Floor. Bent u op zoek naar een betaalbare houten vloer, bekijk dan zeker eens de fineerparket van Par-Ky. Of wenst u liever een parketvloer, dan stellen wij u graag het parket voor van Quick-Step en Lamett.
Voor de houten terrassen geven wij dan weer de voorkeur aan de composiet terrassen van Opti-Wood of hardhout zoals Ipé of Padouk.

Voor onze professionele partners fungeert Alternative Flooring, officiële Quick-Step dealer, als gedreven partner in de toelevering van deze materialen. Zowel schrijnwerkers, vloerenplaatsers als bouwpromotoren ondersteunen wij graag met het nodige verkoops- en plaatsingsadvies. Door onze uitgebreide stock, kunnen wij verschillende soorten vloeren, ondervloeren en accessoires direct aanleveren. Ons magazijn is centraal gelegen, makkelijk bereikbaar en voorziet laadmogelijkheden buiten de normale kantooruren. 

Voor onze particuliere klanten heeft Alternative Flooring verschillende mogelijkheden uitgewerkt. Via onze website vindt u een overzicht van deze merken, waarin u vlot kan selecteren en een offerte aanvragen. 
Naast de vloeren, kan u ook makkelijk alle afwerkings- en installatieproducten zoals ondervloer, plinten, profielen en lijmen toevoegen aan uw offerte. Zelfs de juiste onderhoudsproducten voor iedere vloer worden vermeld. Verder kan u direct de keuze maken voor levering, plaatsing of opstartservice. Wij leveren zowel in onze eigen regio als ver daarbuiten en dit steeds met dezelfde stipheid en uitgebreide service.

Door gebruik te maken van onze opstartservice, kan u makkelijk zelf laminaat of parket plaatsen, met professionele ondersteuning door ons.
Zowel bij nieuwbouw als renovatie is een goeie start immers de basis voor een mooi eindresultaat.

Soms is het makkelijker om een product te kiezen via kleur of prijs. Hiervoor hebben wij bij Alternative Flooring voor u onze handige vloerzoeker ontwikkeld, welke u vindt via   vloer zoeken. Zo krijgt u nog sneller een overzicht van ons aanbod, kan u uw voorkeur selecteren en doorklikken naar uw gewenst product.

Wenst u bepaalde producten in het echt te zien, dan kan u na afspraak terecht in de toonzaal van Alternative Flooring te Semmerzake, deelgemeente van Gavere. Centraal gelegen in Oost-Vlaanderen op ongeveer een tiental kilometer van Gent. Vanuit onze buurtgemeente zoals Eke, De Pinte, Nazareth, Merelbeke, Zingem en Zwalm, vlot bereikbaar via de lokale wegen.
Komt u van iets verder? Via de autosnelweg en de N60 Gent - Oudernaarde, zijn wij vlot bereikbaar.
In onze toonzaal kan je steeds een 30-tal geplaatste vloeren bewonderen om zo een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden en modellen. Een afspraak maken kan via ons contactformulier of telefonisch. Wenst u een nog persoonlijkere aanpak van uw concreet project, dan kunnen wij ook ter plaatse komen en brengen we de gewenste stalen mee.

Dringend iets nodig? Via onze exclusieve Quick-Step webshop, kan u in enkele klikken, vinden wat u zoekt.  De ideale weg om uw droomvloer in enkele klikken online bestellen. Surf naar onze webshop.

Wenst u een parket op maat?
Ook dan kan u bij ons terecht. U kies zelf de dikte, de breedte en de topbewerkingen van uw parket. Door de samenwerking met een Belgische fabrikant kunnen wij zo volledig mogelijk op uw wensen inspelen. Door het groot aantal mogelijkheden binnen dit aanbod, staan deze niet op onze website vermeld.

Heeft u een bestaand parket, maar dat is toe aan een opfrisbeurt? Ook dan kan u bij ons terecht voor het schuren en heroliën van uw parketvloer.

Heeft u meer specifiekere vragen betreffende onze producten van Quick-Step, Loc-Floor, Lamett, Par-Ky, Opti-Wood, over een terras in hardhout of over een bestaande installatie, dan kan u Alternative Flooring vlot contacteren via het   contactformulier.

We wensen u een aangenaam bezoek aan onze website en hopen u in de nabije toekomst van dienst te mogen zijn met onze kwalitatieve producten en uitgebreide service.Het Alternative Flooring team