Alternative Flooring
Dorpstraat 76
B-9890 Gavere - Semmerzake
+32 (0)9/362 08 36
infoREMOVE@alternativeflooringREMOVE.be
Quick-Step QS Livyn

Quick-Step Livyn

Quick-Step LIVYN is een kunststof vloer met de look van hout. Hierdoor kan u de voordelen van de opbouw combineren met de warme uitstraling van echt houten parket. Door het uitgebreid aanbod aan stijlen binnen dit gamma, geeft deze vloer zeker extra uitstraling aan ieder interieur. Deze vloeren zijn krasbestendig en stil, waardoor u een hoog loopcomfort ervaart. Door de PU-toplaag krijgen vlekken en vuil geen enkel kans om de vloer aan te tasten, terwijl deze door zijn opbouw in kunststof 100% watervast is. Quick-Step LIVYN is beperkt qua dikte waardoor het de ideale partner is bij renovatieprojecten met weinig opbouwruimte.

Flexibele PVC-vloerstroken worden best geplaatst op een héél vlakke ondergrond. Hierdoor wordt er aangeraden om voor de te verlijmen varianten eerst de ondergrond sterk te reinigen en te egaliseren. Voor de stroken met Uniclic-systeem wordt dan best gebruik gemaakt van de speciaal ontworpen LiVYN-ondervloer. Deze ondervloer is 1mm tot 1,5mm dik en egaliseert kleine oneffenheden. Bij te grote oneffenheden wordt ook hier de ondergrond best eerst egaal gemaakt.

RIGID-planken hoeven heel wat minder ondergrondvoorbereiding dan de flexibele varianten. Deze vloeren kunnen makkelijk geplaatst op een ondergrond die geschikt is voor laminaat maar u ervaart wel nog steeds het geluidscomfort en aangenaam gevoel van een vinylvloer.